Пореден удар понесе бащата на Денис Теофиков. Само месец след трагичната

...
Пореден удар понесе бащата на Денис Теофиков. Само месец след трагичната
Коментари Харесай

Пореден удар понесе бащата на Денис Теофиков

Пореден удар понесе бащата на Денис Теофиков. Само месец след трагичната гибел на сина си Атешкан се бори с недоброжелатели в обществените мрежи.

Оказва се, че бащата на Денис е подложен на офанзива от недоброжелатели, които са основали подправен негов профил в социалнта мрежа инстаграм. Атешкан получава сигнал от свои близки, които го предизвестяват, че човек, който се показва за него, популяризира подправени вести.

" Скъпи другари и почитатели на Денис, попаднах на подправен мой профил в Instagram. Нямам регистрация в тази платформа. Всяка информация, обвързвана с него, която би трябвало да бъде оповестена от нас - неговото семейство, ще бъде оповестена единствено, само и първо тук, в моя профил ", написа Атеш във фейсбук.

Почерненият татко прикани феновете на Денис да оставят фамилията му да изживее тъгата си и помоли всеки подправен профил да бъде докладван. Атешкан получава препоръки от близки другари да остави обществените мрежи и въобще да не влиза в тях, с цел да не му се постанова да се сблъсква с недоброжелатели. Семейството на Денис държи да споделя остарели записи на момчето, с които да резервира паметта му безконечна. Така единствено преди дни в формалния ютуб канал на 21-годишния артист се появи нова ария Mi amor. Парчето е отдадено на първата огромна обич на Теофиков. Момчето се влюбва в съученичка, когато живее в Испания. В късото видео самият Денис споделя страстите си, свързани с тази госпожица, писа  " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР